+420 605 205 054 reality@petravoznicova.cz

Petra Voznicová – Váš osobní makléř

Ahoj, jsem Petra Voznicová. Realitní specialista s více než 17 lety praxe.

Věřím v houževnatost, pokoru, vášeň a odhodlání.

Troufám si říct, že na základě mé realitní praxe vidím kombinaci genia loci zajímavých míst a příležitostí pro vytvoření domova či chytré investice. Když se potkají všechny správné parametry, má práce přináší klientům spokojenost a pro mne se stává radostí.

Do středu svého zájmu stavím zákazníka, jeho komfort, jistotu, bezpečí a maximální pozitivní zážitek ze světa realit založený na přátelském přístupu a osobním jednání.

Na realitním trhu působím od roku 2007 s cílem najít pro Vás jak ideální bydlení, tak stát po Vašem boku při celém procesu prodeje či pronájmu nemovitostí.

Prošla jsem praxí u dvou velkých renomovaných realitních kanceláří, byla jsem spoluzakladatelkou menší společnosti, kde jsem měla klíčovou roli v jejím rozvoji a která se rovněž zabývá realitním trhem. V nedávné době jsem se rozhodla vydat také vlastní cestou a založila svou společnost, kde se nadále na realitní trh specializuji.

Nebojím se žádných výzev, jsem zvyklá je překonávat.

Samozřejmostí je pro mne péče a ochota pomoci také s mnohdy nestandardní situací, která s prodejem nebo pronájmem nemovitostí souvisí.

Spolupracuji

Václav Špila

Grafika a webový design

Petra Voznicová / Komplexní realitní služby

E-mail

reality@petravoznicova.cz

Kancelář

Puchmajerova 489/7, 702 00 Moravská Ostrava

Telefonní číslo

+420 605 205 054

Otvírací doba

24/ 7 / 365

Nemovitosti mají svůj vlastní jedinečný příběh a já se těším na každý jeden, který s Vámi budu moci prožívat!

Copyright © 2024
Petra Voznicová